Kropsterapi m.m.

Kropsterapi - Den grundige - 50 min.

Kropsterapi kan noget som andre behandlingsformer ikke tilbyder.

Kropsterapi er en behandlingsform, der lægger stor vægt på helheden i hvert enkelt menneske - både hvad angår det rent fysiologiske, men også på det mentale plan og i særdeleshed, hvordan de to ting påvirker hinanden.

Bliv nulstillet og få overskud

Bliv nulstillet og få overskud med en behandling, hvor du kommer helt ned i kroppen. Mærk ny energi strømme ud i arme, ben, muskler og led.


Hovedet styrer for det meste vores krop, men lytter vi ikke til kroppens signaler, svarer kroppen ofte igen. Det kan opleves som f.eks. spændinger, ømheder, stress og i værste fald depression. Kropsterapi er en dybdegående behandlingsform.
Dvs. fysiske spændinger løsnes og lymfesystemet sættes i gang for at udrense gamle som nye affaldsstoffer, så du og din krop kan leve op til dit fulde potentiale.

Jeg arbejder typisk med følgende

  • Akupressur
  • Meridianbaner
  • Ledfrigørelse
  • Åndedrætsfunktion
  • Lymfesystemet

Kropsterapi - Race & recover - 30 min.

Denne behandling er til dig, der gerne vil vedligeholde din krop, eller yde dit bedste til din næste sportskonkurrence, på dit job, eller noget helt tredje.

Du får med denne behandling løsnet kroppen op, så du kan restituere hurtigere, eller stå skarpere.

Skofit

Din position og indstilling af klamperne, har stor betydning for hvordan du omsætter dine kræfter til energi og watt ned i pedalerne. Det har ligeledes stor betydning for, hvordan dine muskler omkring hoften belastes.

Har du svært ved at placere dine klamper rigtig, så kan jeg hjælpe dig.

Opmåling til ny cykel

Hvis du gerne vil købe den helt rigtige størrelse cykel kan det godt betale sig at blive målt op inden.

Sammen gennemgår vi grundigt alle vigtige fysiske parametre, så du kan købe den rigtige størrelse cykel/ramme ud fra dine forudsætninger.

OBS! Medbring din nuværende cykel samt cykeltøj og sko.